Rólam  

Fleischer Gabriella
családtámogatási szaktanácsadó
 
 
RÖVID BEMUTATKOZÓ
 
2006 óta foglalkozom a kisbabák iratainak beszerzésével (születési anyakönyvi kivonat, lakcímkártya, taj-kártya, stb.), családtámogatási (családi pótlék, gyes, gyet, anyasági támogatás) és pénzbeli ellátások (terhességi-gyermekágyi segély, gyed) ügyintézésével. igenyles.hu
Célom, hogy a várandós anyukáknak/szülőknek megkönnyítsem helyzetüket a kisbaba születése után járó iratok beszerzésével, családtámogatási és pénzbeli ellátások igénylésével kapcsolatban úgy, hogy a család helyzetét maximálisan figyelembe véve a lehető legjobb megoldást kínáljam számukra. Felkészítsem pénzügyileg a leendő szülőket, várandós anyukákat az átgondolt és felelősségteljes családalapításra.
 
Két gyermek édesanyjaként először 1998-ban találkoztam azzal a problémával, hogy milyen nagy terhet jelent a család számára az újszülött baba iratainak beszerzése, ellátásainak igénylése a mai bürokratikus rendszerben. Majd a második gyermekem születése után figyeltem fel arra a tényre, hogy a magyar szolgáltatói piacon ez egy rés, tehát a szülők - köztük én sem - nem tudnak senkihez fordulni, aki átlátja a családtámogatási ellátások rendszerét és segítséget nyújt ezen problémák megoldásával kapcsolatban.
Olyan belső indíttatást, felelősséget éreztem, hogy elhatároztam, kialakítom és elindítom ezt a szolgáltatást, megpróbálok a lehető legtöbb szülőnek és gyermeknek segíteni. Hiszen egy gyermek születése "isteni pillanat", és mégis nagyon sokan rossz érzéssel gondolnak erre az időszakra. Úgy érzik, hogy sikertelenek voltak az ügyeik intézésével kapcsolatban, esetleg jelentős összegű pénztől estek el, idegesek, feszültek voltak, a gyermekükkel-párjukkal nem tudtak meghitt pillanatokat átélni.
Mivel ez egy új szolgáltatásnak minősült, ezért furcsán néztek rám az emberek, hogy "ők ilyet nem is hallottak"... Létezik ilyen? Fokozatosan kellett megtanítani a szülőknek, hogy bátran merjenek segítséget kérni. Mára már nagyon sok családnak tudtam megoldást nyújtani, számomra a legnagyobb boldogság, ha a második vagy harmadik gyermekük születésekor felhívnak telefonon és kérik, hogy mindent ugyanúgy intézzek mint az előző gyermeknél.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert fő foglalkozásban azt végzem, amit nagyon szeretek csinálni, vagyis segíteni másokon. 
 
A szolgáltatást minden családot alapító szülő részére ajánlom, belföldön vagy külföldön élők részére egyaránt.
Jelenleg is ezzel foglalkozom, országszerte tartok előadásokat várandós klubokban, szakértőként tevékenykedem a médiában, internetes oldalakon.
Ezek közül néhányat említek meg, mint munkatapasztalat.
Közszerepléseim:
                     Kossuth rádió            Gyerekekről felnőtteknek
                     TV2                            Babavilág
                     M1                              Család – Barát Magazin
                     ATV                            Reggeli műsor
 
Kérj időpontot tanácsadásra, ügyintézésre neked is Segítek << Kattints ide